KO SMO MI

nešto malo o nama

Generalne informacije

PRIČA O NAMA
Firma se razvija na temelju porodične tradicije. Osnovana je još 1980. god. Kao SZR „Povratnik“. Osnivač je B.Ćirić, otac današnjeg vlasnika. Početna djelatnost je bila pružanje vulkanizerskih usluga za vozila. Kao prvi u gradu, uvedeno je elektronsko balansiranje točkova, kao i balansiranje točkova direktno na vozilu sto je tada bila apsolutna novost. Uz profesionalni pristup radu, radnja je jača iz godine u godinu sve dok nije postala najpoznatija i najbolja vulkanizerska radnja u gradu.
Kao rezultat toga 1990. god se vrši transformacija u privatno preduzeće pod imenom PP „Samex“ u okviru kojeg je počela veleprodaja i maloprodaja autoguma. Nažalost rat je prekinuo dalji razvoj firme, pa je prestala raditi u komercijalne svrhe, tj. od 1992 – 1995 godine oprema i mašine su bili u službi države Bosne i Hercegovine. 1996. godine sin osnivača i sadašnji vlasnik M.Ćirić preuzima firmu na sebe i ponovo je oživljava, tako da firma sada ima konačni naziv „F1“ D.O.O.

GLAVNE DJELATNOSTI FIRME: – ODRŽAVANJE I POPRAVAK MOTORNIH VOZILA – PRODAJA AUTO DIJELOVA,GUMA,OPREME – USLUGE REGISTRACIJE VOZILA NAŠ MOTO: – SNAGA PERFEKCIJE – BRZO-KVALITETNO-JEFTINO.
X