Home

NA AKCIJI

 •  akcija

                                         

                              

                              

                              

 • cbe9caa5 e504f30a 7f1a 4fe2 bbba 6a7fa9efbc61

 • Besplatan pregled vozila

  20042011273

 • UZ SVAKU REGISTRACIJU POKLON :

  - uz plačenu registraciju dobijate bonus od 5% od iznosa plačene registracije koji možete iskoristiti u našem servisu u vidu usluga,kao npr. usluga zamjene guma,ulja... ili dr. servis na vozilu.

  primjer:

  - cijena registracije = 600,00 KM

  - bonus 5% = 30,00 KM

  bonus se može iskoristiti u toku trajanja registracije (12 mjeseci).

 •   popust na gume - 15%  (vidi cjenik)   continental-tekirdag-oto-lastik                                             


Galerija slika

Načini plačanja

Banner
Banner

Ko je Online

We have 2 guests online

Turbo kit

Turbo-kit – Ovo je jedan od lakših načina da se dobije zaista veliki broj konjskih snaga i dosta rezervi obrtnog momenta! I sami znate koliko turbo-punjač znači jednom automobilu. Ako ništa, proslavio je dizel-motore u ovoj deceniji, koji bi bili jedno veliko ništa bez turbina! Turbo-kit se praktično može ugraditi u bilo koji savremeni automobil, jedino što se za svaki ponaosob mora modifikovati njegova pozicija, veličina, pa i sama arhitektura.

K&N K57i Kit

Dopremanje vazduha– Dakle, da bi sistem bio što efikasniji, morate dopremiti što više vazduha ka motoru. Ako nećete da izvodite egzibicije sa turbo-kitovima ili bilo čemu što potpada samom kraju ove naše liste, želećete da vazduh obezbedite na relativno jednostavne načine. Pokušajte da povećate cevi za dovod vazduha, instalirajte veće i adekvatne filtere za vazduh i računajte na to da motor uvek voli svež i hladan vazduh! Potencijalno jeftina modifikacija, ali mora da se odradi kako valja! Često ne donosi mnogo konjskih snaga, ali korisnici vole često fenomenalan zvuk koji se njihovim korišćenjem dobija.

Chip tuning

Chip tuning– Ovo je ubedljivo najlakši i pritom jedan od najefikasnijih vidova tjuninga. Naravno, najlakši je za vlasnika automobila, dok je posao napraviti odgovarajući čip za neki od automobila jedan ipak veliki posao. Stoga i postoji veliki broj firmi koje ugrađuju ove čipove, a pritom oni ne daju rezultata ili pak prave još veću štetu motoru! Dakle, kupujte i ugrađujte kod poznatih i preporučenih servisa. O ovoj priči se već dosta zna i davno smo o tome pisali na Speed Industry sajtu. Preporučljivo je za novije dizele ili bilo koje benzinske turbo-agregate. Na atmosferskim motorima ne daju velike rezultate jer nema načina da se elektronikom poveća količina vazduha koji se doprema u cilindre agregata.

Nitro kit

Nitro-kit – Zamenite vazduh sa nitro-oksidom i dobićete potpuno ludilo u motoru! Ono što ste ranije mogli da gledate samo u filmovima i na igricama je konačno ovih godina postalo dostupno svakome. Kao što, verujem, i sami znate, nitro sistemi omogućavaju trenutno i vrlo značajno povećanje snage motora, koji se kontroliše preko prekidača u kabini. Dokle god imate tečnosti (nitro-oksida) u boci, dotle možete da uživate u fantastičnoj snazi koju vaš motor odjednom dobija. Postoji nekoliko tipova ovih sistema, pa je najbolje da o tome čitate u posebnom artiklu sa Speed Industry sajta.